7 + 3 Valentin napi színező kicsiknek és nagyoknak

babavaros_programajanlo_1_1.jpg

Én személy szerint nem vagyok híve a Valentin nap kultuszának kb. tinédzser korom óta, de tudom, hogy sokaknak ez mennyire fontos, és mennyire szeretik.

Ahogy elnézem az amerikai kreatív oldalakat, ott, a kisgyermekes családoknál és az előkészítőkben (aka ovi) a Valentin nap nem a szerelemről, hanem a szeretetről szól. Ezzel pedig egy nagyszerű alkalom teremtetik hogy a gyerekek megtanulják kifejezni a szeretetüket.

Úgyhogy úgy döntöttem, idén beszállunk mi is a valentinozásba, és megmondom a gyerekeknek (bár valószínűleg csak a nagyobb érti majd :) ), hogy színezzenek egy szép képet azoknak, akiket szeretnek, és adják oda nekik, ezzel megmutatva az érzelmeiket.

Szerintem ez klassz dolog és hasznos, mert sokan küzdenek még felnőtt korban azzal is, hogy nem merik kimutatni az érzelmeiket. 

Plusz: színezni tök jó, akár gyereknek, akár felnőttnek, de a legjobb: együtt! :)

Hajrá :)

ui: Anyukák, ha a gyerekekkel készültök valamivel Apának, ne felejtsetek el Apának is szólni, hogy készüljön ő is valamivel a gyereknek! Nagy csalódás lehet abból, ha kis ovis büszkén ad szeretete jeléül egy szép rajzot, vagy valamit apának, ő meg nem kap semmit! Szóval kommunikáljatok! :)

 

Gyerekeknek:

 

1. Dínós

2. Dórás

3. Akváriumos

4. Minnie-s

5. Szívfüzér

6. Egy szimpla szív kezdő színezőknek :)

7. Szerelmes hernyók:

 

Felnőtteknek:

 

+1. Reeeengeteg szív mindenütt 

+2. Apró dolgok egy szivecskében

+3. Keretezett szívek